PROJEK PPRT DI KG TOK MUCUNG WAKAF TAPAI

PEMASANGAN LIGHTWEIGHT PANELWALL SITE PROJEK PPRT KG. TOK MUCUNG, WAKAF TAPAI

Dah siap pemasangan panel di site Kontraktor Encik Mat Rusli kito. 👏🏻Alhamdulillah ianya berjalan dengan lancar walaupun baru je start beberapa hari yang lepas. Pemasangan panel untuk site Encik Mat Rusli kita ni siap sempurna walaupun dalam keadaan cuaca yang tidak mengizinkan 🔥👏. Woww sangat hebat luar biasa, ini merupakan permulaan yang sangat bagus👍🏻
.
Selain dari supply panel kami juga memberi bimbingan teknikal di site, jadi tak perlu takut kepada mereka yang baru pertama kali menggunakannya. Untuk keluasan rumah ini kami target dalam 5 hari siap memasang sebuah rumah.Tenaga kerja hanya 3 orang saja diperlukan😎
.
Jadi macam mana Bossku !!!! Tak Try IBS lagi ko ??? Takkan nak tengok saja kot🤣🤣 Untuk sebarang pertanyaan maklumat yang lebih jelas,cepat & pantas boleh ke platform kami :

Wasap.my/60129739440

WEBSITE : www.azmegaplus.com.my

TELEGRAM : t.me/azmegaplus

GOOGLE: AZ Mega Plus

*EVOLUTION YOUR SYSTEM*


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *