projek pprt menggunakan IBS

PROJEK PPRT

BINA RUMAH PROJEK PPRT MENGGUNAKAN LIGHTWEIGHT PANEL WALL

Alhamdulillah panel untuk projek PPRT telah sampai ke site En Muslim di Kampung Gong Kubur, Bukit Payung Kuala Terengganu. Tak lama lagi boleh start dohh lar projek ni, tak sabar nak tengok hasil nya 🤩 untuk projek PPRT , kaedah IBS yang digunakan adalah Lightweight Panel Wall.

Untuk projek PPRT yang tengah rancak berjalan adalah diwajib kan menggunakan kaedah IBS. Jadi tak perlu risau lagi bagi mereka para kontraktor yang di luar sana yang nak bina rumah IBS tapi tak tahu nak mula kan.

Kami di AZ Mega selain supply panel, kami juga membantu para kontraktor dengan memberi bimbingan teknikal di Site. Jadi tak perlu risau bagi mereka yang tak pernah cuba dan pertama kali menggunkan kaedah IBS nie. Team kami akan bantu dari start pembinaan sehingga rumah siap😉

Jadi apa tunggu lagi bagi anda yang di luar sana, boleh terus hubungi kami untuk mendapatkan makluman berkenaan pembinaan menggunakan kaedah IBS.

Bagi anda kontraktor PPRT yang nak bina rumah menggunakan lightweight panel wall IBS MeGGa ni atau perlukan apa-apa bantuan penerangan, boleh tinggalkan detail untuk kami hubungi di KLIK SINI atau whatsapp wakil kami dengan menekan butang whatsapp di bawah website ini. Jangan risau kami sedia bantu dari A to Z tentang pembinaan rumah ibs serta pembekalan bahan IBS MeGGA.

facebook : https://www.facebook.com/azmpg

GOOGLE: AZ Mega Plus *EVOLUTION YOUR SYSTEM*

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *