UPDATE TERKINI, PANEL SAMPAI DI SITE PROJEK PPRT DI GUA MUSANG, KELANTAN

Alhamdulillah panel telah sampai di 4 tapak Rumah PPRT di Gua Musang Kelantan.

Haaa, banyak tak banyak 4 unit sekaligus Kontraktor PPRT di Area Gua Musang ini buat sekali jalan. Tapak dah clear, inshaAllah tak lama lagi akan mula utk urusan bina rumah PPRT di site ini. Tunggu team projek kami untuk sesi mentoring langsung di tapak En Hanafi di Gua Musang ini.

Untuk projek PPRT, spt yg sedia maklum, sekarang ini diwajibkan menggunakan kaedah IBS. Jadi tak perlu risau lagi bagi mereka para kontraktor yang di luar sana yang nak bina rumah IBS tapi tak tahu nak mula kan.

Sebab, dengan pelan copyright AZ MEGA PLUS PPRT yang dah lulus KPLB memang akan melancarkan lagi projek PPRT anda ..Kami di AZ Mega selain supply panel, kami juga membantu para kontraktor dengan memberi bimbingan teknikal di Tapak PPRT.

Jadi, anda tak perlu risau bagi mereka yang tak pernah cuba dan pertama kali menggunakan kaedah IBS ni. Team kami akan bantu dari start pembinaan sehingga rumah siap. .Pakej lengkap kami akan beri untuk bantu para kontraktor PPRT .

Jadi tunggu apa lagi, boleh terus hubungi kami untuk mendapatkan makluman berkenaan pembinaan PPRT menggunakan kaedah IBS. Untuk sebarang pertanyaan maklumat untuk projek IBS PPRT boleh terus ke platform kami :

WHATSAPP :Wasap.my/60199440166/PPRTIBS

WEBSITE : www.azmegaplus.com.my

TELEGRAM : t.me/azmegaplusEVOLUTION YOUR SYSTEM#

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *