azmegaplus

KITCHEN CABINET WHITE SUDAH SIAP πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯

*Selamat hari raya, lalala.🀣🀣 Taraaa, kabinet dapur white dah siap πŸ‘πŸ‘πŸ‘. Customer boleh la beraya dengan kabinet baru gituuu. Baru ada mood nak masak sedap sedap🀀,ketupat & Rendang di Hari RayaπŸ˜ƒ. . Material jenis melamine board dengan penggunaan warna nya semua putih serta kemasan nya dari aluminium serta built in handle. Menjadikan ruang dapur nampak …

KITCHEN CABINET WHITE SUDAH SIAP πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ Read More »

PUBG PUN PAKAI IBS BRO !!! KAU DAH KENAPA !!!

Ini lah sentiment positively negara luar yang maju dah berpuluh tahun menggunakan teknologi IBS. KAU??? Masih bayang-bayang β€œtak elok laaa, tak kukuh laaa, macam-macam takutnya KAU.!!” Sampai kan dalam game pun, element IBS jer dalam lukisan mereka. Boleh nampak tak kenapa mereka lebih faham benda tu..πŸ€” So apa lagi Bro, tak kan kau nak tungguuuu …

PUBG PUN PAKAI IBS BRO !!! KAU DAH KENAPA !!! Read More »

RUMAH IBS COMEY

WOW!!! Bukan Beshe BesheπŸ‘πŸ‘ meme rumoh IBS ni comey abe kak dio. Tok kiro kecik atau besar. Ado ni di Kg Tapang jah rumoh cute ni. Dekat dengan office AZ Mega Plus. Boleh jah kalau nak mari tengok. Design modern dan up to date gitu. Semua design dan pemilihan colour adalah hasil sep kito discuss …

RUMAH IBS COMEY Read More »