AZ MEGA PLUS GROUP

IBS MEGGA SOLID PANEL WALL

AZ MEGA PLUS GROUP 
Pakar dalam sistem produk IBS Lightweight Solid Wall Panel

 

IBS menawarkan alternatif untuk menampung keperluan yang tinggi bagi memastikan masa pembinaan rumah atau apa-apa sahaja bangunan yang jauh lebih singkat dan meningkatkan kualiti ketahanan bangunan

PEMBINAAN MENGGUNAKAN IBS MEGGA PANEL WALL

IMG_3449

Dinding IBS Megga tersedia lengkap licin dan kemas. Tidak memerlukan melepa atau plastering bahagian Pemasangan panel lebih mudah, ringkas dan boleh mempercepatkan pembinaan serta memberi kestabilan dan lebih kukuh.

KALIS API

KALIS AIR

TEBAT BUNYI

TEBAT HABA

LEBIH RINGAN

KOS EFEKTIF

JIMAT BURUH

Biar Kami Hubungi Anda

  TENTANG KAMI

  AZ MEGA PLUS merupakan syarikat bumiputra yang pakar dalam binaan IBS & juga Trusted Technology System jenis bahan Lightweights Panel Wall. AZ MEGA PLUS merupakan pembekal utama bahan IBS di Pantai Timur kepada kontraktor ataupun pemilik rumah. Selain dari itu AZ MEGA PLUS juga adalah kontraktor bumiputra yang membina rumah diatas tanah sendiri dengan menggunakan kaedah IBS. Produk IBS MeGGa (GoGreen) ini dengan mudah dapat dibina dengan pelbagai cara, samaada rumah mampu milik, rumah yang mewah, bangunan tinggi, juga sektor awam seperti sekolah & hospital. Setiap komponan-komponan dihasilkan dipersekitaran kilang yang terkawal dan diuji sepenuhnya bagi kualiti terjamin, kaedah binaan yang lebih selamat, dan juga bagi mengekalkan penjimatan.

  Kontraktor Baru Join Hampir 1Tahun Bersama AZ MEGGA Dalam IBS Berjaya pakai Merc E Class!

  LEBIH

  0
  Rakan Strategik telah bersama AZ MEGA PLUS