UPDATE KERANCAKKAN PROGRESS PEMASANGAN PAGAR IBS !

Rancak sungguh progress pemasangan IBS ni… haaa bukann hanya bina rumah jeee boleh denga IBS niii. BUAT PAGAR PUN ONZSSSS GITUUUW..

Kali ni admin bagi anda tengok sendiri update pemasangan pagar olehhh team projek AZ Mega baru – baru ni. Haaaaa lawa kannn bila pemasangan pagar gunakan pagar IBS nii sebab proses pemasangan sangat mudah dan cepat ! Yang bukan kontraktor dari kaedah IBS pun boleh settlekan pemasangan ni. Dah ada 3 tukang pun cukup, okay !

Nak tahu lebih lanjut mengenai IBS ?? Meh tekan link kat bawah ni cepat !

WHATSAPP : Wasap.my/60129739440

FB Group IBS MEGGA – Lead Your Game :https://www.facebook.com/groups/743675982847529/

INSTAGRAM: instagram.com/azmegaplus

EVOLUTION YOUR SYSTEM

#kontraktorrenovation#kontraktoribs#kontraktorkelantan#kontraktorinterior#kontraktorbinarumah#binarumah6minggu#pakarperabot#azmega#azmegaplusgroup#sifuibspantaitimur#pprtkelantan#pprtterengganu#pprtpahang#supplylightweightpanelwallpprt#ibsmeggagogreen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *