LIGHTWEIGHT PANELWALL IBS TERRR-LAJAK LARIS DI PASARAN !!

Day by day makin bersusun fork lift dekat site project untuk angkat panel yang baru sampai dengan treller !! Mana tak bersusun… makin ramai ni yang nak buat rumah IBS, contohnya macam dekat site di Kajang ni.

Bukan apa la, buat rumah pakai panel IBS ni, dah tak perlu keluar kos banyak untuk beli bahan mentah seperti simen, batu – bata, dan lain -lain. Berebut orang nak buat rumah IBS ni, para kontraktor pun senang hati… Project masyukkkk.

Meh contact team AZ Mega, bukan setakat bina rumah IBS.. kami pun supply Panel dengan lebih penjimatan okay !

WHATSAPP : Wasap.my/60138379440

Wasap.my/60129739440

FB Group IBS MEGGA – Lead Your Game :https://www.facebook.com/groups/743675982847529/

INSTAGRAM: instagram.com/azmegaplus

EVOLUTION YOUR SYSTEM

#kontraktorrenovation#kontraktoribs#kontraktorkelantan#kontraktorinterior#kontraktorbinarumah#binarumah6minggu#pakarperabot#azmega#azmegaplusgroup#sifuibspantaitimur#pprtkelantan#pprtterengganu#pprtpahang#supplylightweightpanelwallpprt#ibsmeggagogreen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *