UPDATE PROJEK RUMAH IBS TERBARU DI JOHOR DARUL TAKZIM!!!

Tapak dah sedia, panel IBS pun dah sampai… Tukang dah Get Ready nak start pasang panel di site Johor tu… Best tau tak buat rumah pakai kaedah IBS ni. Tak perlu ramai tukang pun, kerja bina rumah boleh jalan dengan cepat! Walaupun cepat… tapi no worries sebab team AZ Mega Plus akan ke site untuk guide para kontraktor cara pasang panel IBS dengan betul dan kemas!!

Ada kontraktor atau tuan rumah yang berminat dengan sistem IBS?

Jom contact team AZ Mega SKARANGGG!!!

WHATSAPP : Wasap.my/60138379440Wasap.my/60129739440

FB Group IBS MEGGA – Lead Your Game :https://www.facebook.com/groups/743675982847529/

INSTAGRAM: instagram.com/azmegaplus

EVOLUTION YOUR SYSTEM

#kontraktorrenovation#kontraktoribs#kontraktorkelantan#kontraktorinterior#kontraktorbinarumah#binarumah6minggu#pakarperabot#azmega#azmegaplusgroup#sifuibspantaitimur#pprtkelantan#pprtterengganu#pprtpahang#supplylightweightpanelwallpprt#ibsmeggagogreen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *