TEAM AZ MEGA PLUS SEDIA PIMPIN TANGAN ANDA DALAM SESI MENTORING TEKNIKAL IBS.

“Kontraktor ragu – ragu nak pasang Panel IBS ?”

“Tuan rumah pun tak yakin rumah boleh siap dengan kemas dan cantik ?”

Hello, hello !! Dah tak perlu fikir panjang lah pasal tu. Bina rumah dengan AZ Mega ni, team projek kami akan sentiasa GUIDE & PANTAU progress pemasangan dan pembinaan rumah di tapak projek. Mana – mana kontraktor yang tak ada pengalaman tu, sekali team AZ datang site… terus boleh pasang Panel IBS dengan lancar !Tukang kita pun share, kerja lebih mudah, pemasangan cepat. Next projek nanti nak guna IBS MeGGa lagi katanya.

Nak kami bantu anda sekali tak ?? Mari sini, tekan ajerr link kat bawah ni ! KITA KASI SAMPAI JADI !!

WHATSAPP : Wasap.my/60138379440Wasap.my/60129739440

FB Group IBS MEGGA – Lead Your Game :https://www.facebook.com/groups/743675982847529/

INSTAGRAM: instagram.com/azmegaplus

EVOLUTION YOUR SYSTEM

#kontraktorrenovation#kontraktoribs#kontraktorkelantan#kontraktorinterior#kontraktorbinarumah#binarumah6minggu#pakarperabot#azmega#azmegaplusgroup#sifuibspantaitimur#pprtkelantan#pprtterengganu#pprtpahang#supplylightweightpanelwallpprt#ibsmeggagogreen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *