PEMBEKAL IBS LIGHTWEIGHT PANELWALL IBS PADA MASA KINI!!

Bina rumah dengan kaedah IBS MeGGa ni lebih cepat dan boleh jimatkan kos. Tak kira lagu mana bentuk rumah, jenis mewah atau beshe-beshee pun boleh. Takde masalah dan amat sesuai. Tambah dinding pun Solid, pastu pulak kukuh dan gerenti lebih jimat. Soooo?? Apa kelebihan guna IBS Megga ni??

✅ Pembinaan lebih cepat

✅ Lebih jimat kos

✅ Dinding lebih rata kemas berbanding bata

✅ Dinding tak payah plaster dah

Bagi anda kontraktor atau pemilik rumah yang nak bina rumah ataupun pagar menggunakan panel wall IBS MeGGa ni, boleh pm, kami sedia bantu A to Z Untuk sebarang pertanyaan maklumat yang lebih jelas, cepat & pantas mengenai “RUMAH IBS” boleh ke platform kami :

WHATSAPP : Wasap.my/60138379440Wasap.my/60129739440

Website: https://azmegaplus.com.my/

FB Group IBS MEGGA – Lead Your Game :https://www.facebook.com/groups/743675982847529/

TELEGRAM : t.me/azmegaplushttps://t.me/joinchat/VOro60EXOIHW9sld

INSTAGRAM: instagram.com/azmegaplus

GOOGLE : https://azmegaplus.business.site/#details

LinkedIn : www.linkedin.com/company/az-mega-plus-ibs-megga-gogreen

Twitter : https://twitter.com/ibsmegga?t=fJDC-wgUz-p7Bg8rEV6vuw&s=09

TIKTOK : @ibsmegga https://vt.tiktok.com/ZSeLmnpJv/

YOUTUBE: AZ Mega Plus Group https://www.youtube.com/channel/UC6ux7rKFrTJdC9nQHvnseHA

EVOLUTION YOUR SYSTEM

#kontraktorrenovation

#kontraktoribs

#kontraktorkelantan

#kontraktorinterior

#kontraktorbinarumah

#binarumah6minggu

#pakarperabot#

azmega

#azmegaplusgroup

#sifuibspantaitimur

#pprtkelantan

#pprtterengganu

#pprtpahang#

supplylightweightpanelwallpprt

#ibsmeggagogreen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *