RISAU TAKDE PENGALAMAN RUMAH IBS, DAH JANGAN RISAU!


Jangan Risau Lagi, Di AZ Mega Plus anda tak perlu risau, Team kami akan bantu anda cara pemasangan yang betul menggunakan kaedah IBS MeGGa Panelwall terus ketapak anda & Yang penting FREE sahaja !!!
.
.
Tukang pulak tak pandai?? Mana yang tak pandai lagi nak pasang, atau tukang yang ada pun kelas Amatur. TAKPA, kita akan turun ajar satu-satu cara pemasangan yang betul. Dan kita pastikan tukang buat dengan cara yang lebih betul dan mudah. Ni haa gambar contoh mereka-mereka yang baru semua ni. 1st time ni šŸ¤“
.
Jimat banyak lagi. Upah tukang semakin murah buat guna panel wall IBS MeGGa nih. Harga bina pun buleh less 15%-25% penjimatan atau reverse semula harga yang semakin terik zaman loni. Alhamdulillah nasib baik ada IBS MeGGa ni memang sangat membantušŸ¤© Sebarang pertanyaan maklumat IBS LIGHTWEIGHT PANELWALL yang lebih jelas,cepat & pantas boleh ke platform kami :

NakBeliPanel Wasap.my/60199440166
BinaRumahIBS Wasap.my/60129739440

WEBSITE: www.azmegaplus.com.my
TELEGRAM: t.me/azmegaplus
TWITTER: twitter.com/azmegaplusgroup
YOUTUBE: www.youtube.com/channel/UC6ux7rKFrTJdC9nQHvnseHA
LinkedIn: www.linkedin.com/company/az-mega-plus-ibs-megga-gogreen
GOOGLE: AZ Mega Plus EVOLUTION YOUR SYSTEM

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *